LA CUINA DELS LLEGUMS
- Autoría:
- Fundació Alícia (Autor) / Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament Ec (Director) / Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. Gabin (Director)
- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- Coediciones:
- Editorial Planeta, SA
- Categoría:
- Llibre
- Año de edición:
- 2017
- Páginas:
- 351
- Idioma:
- Catalán
- Materia:
- Alimentación. Gastronomía
Sabies que les mongetes negres contenen més ferro que un filet, que els cigrons aporten tant d'àcid fòlic com els espinacs o que la primera escuma que es va fer elBulli va ser de llegums? Els llegums són una font de salut gairebé infinita i aporten molts beneficis, com ara, que poden ajudar a reduir el colesterol o el risc de patir malalties cardiovasculars. Descobreix en aquest llibre la seva gran versatilitat a través de les nombroses varietats i les múltiples i innovadores maneres de cuinar-los. Et sorprendran i t'enamoraran!
Localización
Topografic | |
---|---|
Biblioteca de Catalunya | |
Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona |
Otros libros de la materia
-
Cuina, societat i natura al Montseny2021Garcia Petit, LluísLa cuina és una activitat essencial en la nosra societat. És coneixement, tècnica, innovació, creativitat, art. En essència, la cuina és cultura. La cuina vincula les activitats productives tradicionals (agricultura, caça, ramaderia, pesca) amb les nostres creences i actitud.La cuina ajuda a definir un territori i una gent. I explica un paisatge.El Montseny, parc natural i rese...Papel
25,00 €
-
Que mengem avui?2021Parellada, Ada / Villamor, AgnèsCatàleg editat en motiu de l'exposició "Què mengem avui?", comissariada per la restauradora Ada Parellada i l'antropòloga Agnès Villamor, i produïda gràcies a la col·laboració de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Granollers.En aquest catàleg receptari hi trobareu una cinquantena de receptes i apunts teòrics per a companyar els vos...Papel
10,00 €