- Autoría
- Fundació Alícia (Autor) / Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament Ec (Director) / Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. Gabin (Director)
- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- Coediciones:
- Editorial Planeta, SA
- Año de edición:
- 2017
- Páginas:
- 351
Sabies que les mongetes negres contenen més ferro que un filet, que els cigrons aporten tant d'àcid fòlic com els espinacs o que la primera escuma que es va fer elBulli va ser de llegums?Els llegums són una font de salut gairebé infinita i aporten molts beneficis, com ara, que poden ajudar a reduir el colesterol o el risc de patir malalties cardiovasculars.Descobreix en aquest llibre la seva gran versatilitat a través de les nombroses varietats i les múltiples i innovadores maneres de cuinar-los. Et sorprendran i t'enamoraran!
Otros libros de la materia
Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació
¿Te interesa un tema específico? Conoce los destacados