- Autoría
- Fundació Alícia (Autor) / Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament Ec (Director) / Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. Gabin (Director)
- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- Coediciones:
- Editorial Planeta, SA
- Año de edición:
- 2017
- Páginas:
- 351
Sabies que les mongetes negres contenen més ferro que un filet, que els cigrons aporten tant d'àcid fòlic com els espinacs o que la primera escuma que es va fer elBulli va ser de llegums?Els llegums són una font de salut gairebé infinita i aporten molts beneficis, com ara, que poden ajudar a reduir el colesterol o el risc de patir malalties cardiovasculars.Descobreix en aquest llibre la seva gran versatilitat a través de les nombroses varietats i les múltiples i innovadores maneres de cuinar-los. Et sorprendran i t'enamoraran!
Artículos relacionados
Otros libros de la materia
Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació
¿Te interesa un tema específico? Conoce los destacados