LA CUINA DELS LLEGUMS

LA CUINA DELS LLEGUMS

Autoría:
Fundació Alícia (Autor) / Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament Ec (Director) / Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. Gabin (Director)
Editorial:
Diputació de Barcelona
Coediciones:
Editorial Planeta, SA
Categoría:
Llibre
Año de edición:
2017
Páginas:
351
Idioma:
Catalán
Materia:
Alimentación. Gastronomía
Resumen

Sabies que les mongetes negres contenen més ferro que un filet, que els cigrons aporten tant d'àcid fòlic com els espinacs o que la primera escuma que es va fer elBulli va ser de llegums? Els llegums són una font de salut gairebé infinita i aporten molts beneficis, com ara, que poden ajudar a reduir el colesterol o el risc de patir malalties cardiovasculars. Descobreix en aquest llibre la seva gran versatilitat a través de les nombroses varietats i les múltiples i innovadores maneres de cuinar-los. Et sorprendran i t'enamoraran!