DE LA TERRA AL REBOST: UN PASSEIG GASTRONÒMIC PER LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

DE LA TERRA AL REBOST: UN PASSEIG GASTRONÒMIC PER LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

Autoría:
Diputació de Barcelona (Autor) / Càlix, J. (Autor) / Salvans, T. (Fotógrafo) / Lawton, B. (Fotógrafo) / Vila, C. (Fotógrafo) / Uriz, P. (Fotógrafo)
Editorial:
Diputació de Barcelona
Categoría:
Llibre
ISBN:
978-84-7794-964-0
Año de edición:
2003
Páginas:
365
Idioma:
Catalán , Castellano , Inglés
Materia:
Alimentación. Gastronomía
Agotado
Resumen

Hi ha pocs trets que defineixin amb tanta nitidesa la personalitat d'una societat com ho fa la gastronomia. La promoció de la tradició gastronòmica s'ha converit en un factor de dinamització i d'atracció en el context del turisme de proximitat i de cap de setmana. Per això, la Diputació de Barcelona, dóna suport als ajuntaments amb diverses línies de servei que afavoreixen el desenvolupament d'aquesta nova forma de riquesa econòmica, i amb productes com ara aquest llibre.