DE LA TERRA AL REBOST: UN PASSEIG GASTRONÒMIC PER LA PROVÍNCIA DE BARCELONA
- Autoría
- Diputació de Barcelona (Autor) / Càlix, J. (Autor) / Salvans, T. (Fotógrafo) / Lawton, B. (Fotógrafo) / Vila, C. (Fotógrafo) / Uriz, Patxi (Fotógrafo)
- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- ISBN:
- 978-84-7794-964-0
- Año de edición:
- 2003
- Páginas:
- 365
Hi ha pocs trets que defineixin amb tanta nitidesa la personalitat d'una societat com ho fa la gastronomia. La promoció de la tradició gastronòmica s'ha converit en un factor de dinamització i d'atracció en el context del turisme de proximitat i de cap de setmana. Per això, la Diputació de Barcelona, dóna suport als ajuntaments amb diverses línies de servei que afavoreixen el desenvolupament d'aquesta nova forma de riquesa econòmica, i amb productes com ara aquest llibre.
Otros libros de la materia
Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació
¿Te interesa un tema específico? Conoce los destacados