DE LA TERRA AL REBOST: UN PASSEIG GASTRONÒMIC PER LA PROVÍNCIA DE BARCELONA
Llibre

DE LA TERRA AL REBOST: UN PASSEIG GASTRONÒMIC PER LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

Catalán , Castellano , Inglés
Autoría:
Diputació de Barcelona (Autor) / Càlix, J. (Autor) / Salvans, T. (Fotógrafo) / Lawton, B. (Fotógrafo) / Vila, C. (Fotógrafo) / Uriz, P. (Fotógrafo)
Editorial:
Diputació de Barcelona

ISBN:
978-84-7794-964-0
Año de edición:
2003
Páginas:
365

Hi ha pocs trets que defineixin amb tanta nitidesa la personalitat d'una societat com ho fa la gastronomia. La promoció de la tradició gastronòmica s'ha converit en un factor de dinamització i d'atracció en el context del turisme de proximitat i de cap de setmana. Per això, la Diputació de Barcelona, dóna suport als ajuntaments amb diverses línies de servei que afavoreixen el desenvolupament d'aquesta nova forma de riquesa econòmica, i amb productes com ara aquest llibre.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació