VIII Trobada d'estudiosos de Garraf i d'Olèrdola
Llibre d'impressió a demanda

VIII Trobada d'estudiosos de Garraf i d'Olèrdola

Català
Autoria
Diputació de Barcelona. Servei de Parcs Naturals (Autor)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Any d'edició:
2020
Pàgines:
411

Col·lecció:
Eines

El 19 i 20 de novembre, la Masia d'en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú, va acollir la VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola. Les quaranta-quatre comunicacions presentades, d'àmbits temàtics tan diversos com la gestió i l'ús públic, la fauna, la flora i la vegetació, i la geologia o el patrimoni històric i cultural, van aconseguir tot un rècord en la història d'aquestes jornades, que començaren a Sitges el 1987.

En concret, es van presentar 12 comunicacions sobre gestió i preservació del medi natural; 14 sobre fauna, 5 sobre flora i vegetació, 4 sobre geologia, 7 sobre patrimoni arquitectònic i cultural, i 2 sobre ús públic.

Aquests treballs, que gràcies a aquesta publicació tenim l'oportunitat de conèixer amb detall, representen una contribució inestimable al millor coneixement de la realitat dels parcs del Garraf i d'Olèrdola i els seus valors naturals, paisatgístics i culturals, i són de gran utilitat per al personal encarregat de gestionar-los i per a qualsevol persona interessada en la seva conservació.

Altres llibres de la matèria

Altres llibres de l'autor

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació