Equipaments 2030: responsables i educadors
Llibre d'impressió a demanda

Equipaments 2030: responsables i educadors

Document d'impacte

Català
Autoria
Pérez, Cristina (Autor) / Viura, Mar (Autor) / Berlanga, Helena (Autor) / Rivadulla, Martí (Autor) / Jordana, Meritxell (Autor)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Any d'edició:
2023
Pàgines:
37

Col·lecció:
Projectes transformadors, 20

El projecte Equipaments 2030: Responsables i Educadors busca donar valor als equipaments educatius, esportius i de joventut per tal que sigui participatius, accessibles, igualitaris i sostenibles.

Son equipaments responsables ja que estan compromesos amb el desenvolupament de la societat i potencien el benestar de la ciutadania, i son equipaments educadors en quan impulsen
aprenentatges transferibles a altres contextos i facilitem que les persones puguin tenir una major consciència democràtica.

Ens proposem que els equipaments siguin espais de
transformació i intercanvi que aportin valor social al territori i puguin ser espais de desplegaments de polítiques locals.

Espais participatius on les persones aportin, decideixin
i comparteixin des dels principis de tolerància i respecte. Espais accessibles que potencien la inclusió, la proximitat i la relació. Espais igualitaris lliures de violències i Espais sostenibles compromesos amb el medi ambient.

Per poder acompanyar als ens locals en el desenvolupament dels seus equipaments educatius, esportius i de joventut, comptem amb instruments que fomenten el desplegament d un sistema de detecció, avaluació i acreditació que ajudi
a treballar cap als Objectius de desenvolupament sostenible i l agenda 2030, situant als ens locals com els motors de transformació dels espais i de les persones.

En aquest document d impacte trobareu el balanç del projecte en el període 2020-2023 i una descripció detallada del desplegament del projecte transformador «Equipaments 2030: responsables i educadors».

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació