Edicions de la Diputació de Barcelona

DISTRIBUCIÓ DE PUBLICACIONS

La Distribuïdora de Publicacions de la Diputació de Barcelona distribueix els llibres publicats per altres institucions i ajuntaments.

Si sou una llibreria o distribuïdora i voleu tenir informació sobre el fons de la diputació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres:

 

Publicacions de la Diputació de Barcelona

Subdirecció d’Imatge Corporativa i Promoció Institucional

Diputació de Barcelona

Avinguda Diagonal, 393 - 08008 Barcelona

Tel. 934 022776  -  publicacions@diba.cat                                                                          

OBJECTIU DE LES PUBLICACIONS

Les publicacions de la Diputació de Barcelona pretenen:

  • Donar suport als ajuntaments de la demarcació de Barcelona i a la pròpia Diputació a l'hora de desenvolupar les seves funcions.
  • Donar a conèixer als ciutadans les polítiques públiques que duu a terme la Diputació.
  • Aportar cultura al ciutadà.
  • Informar sobre les activitats que organitza i participa la Diputació.

HISTÒRIA DE LES PUBLICACIONS DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

La Diputació de Barcelona té una tradició editora que neix amb la Mancomunitat de Catalunya. Ja en aquell període, la Diputació de Barcelona va destacar per l'edició de publicacions especialitzades, com a metodologia i suport al treball que es realitzava en els diferents àmbits que gestionava.

Fruit d'aquesta tradició, la Diputació de Barcelona ha continuat editant, en les seves diferents etapes, publicacions tant de caire tècnic com de divulgació cultural i recuperació pel patrimoni històric.

VENDA DE PUBLICACIONS

Si sou una llibreria o bé una distribuïdora i voleu comprar les nostres publicacions us podeu posar en contacte amb Xarxa de Llibres.

Tel. 932 096 941 -  comandes@xarxadellibres.cat 

 

       Xarxa de Llibres Logo

SUBSCRIPCIÓ DE NOVETATS EDITORIALS

Si voleu conèixer les novetats editorials, envieu un correu electrònic a publicacions@diba.cat indicant "Alta de novetats editorials". Cada vegada que editem una publicació, rebreu una notificació.  

CONSULTA LES PUBLICACIONS

Podeu consultar al catàleg de les biblioteques on estan disponibles moltes de les publicacions, tant de descatalogades com disponibles.