MANUAL DE GESTIÓ DE MENJADORS SOCIALS
Llibre en Pdf

MANUAL DE GESTIÓ DE MENJADORS SOCIALS

Català
Autoria
D-CAS (Col·lectiu d'Analistes Socials) (Autor) / Diputació de Barcelona. Àrea d'Atenció a les Perso (Direcció)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Any d'edició:
2015
Pàgines:
58

Aquest manual recull l'experiència i els aprenentatges que han estat fruit del treball d'acompanyament tècnic de l'Àrea d'Atenció a les Persones als municipis que varen demanar suport per a la posada en marxa o gestió d'un servei de menjador social. Aquest suport específic que es pot sol.licitar a través del Catàleg de Serveis de la Diputació, ha estat precedit pel treball de recerca Anàlisi dels serveis d'allotjament i alimentació d'urgència. S'analitzen elements imprescindibles de tenir en compte a l'hora de gestionar un menjador social com són població destinatària; funcions i serveis complementaris; normativa reguladora; coordinació amb els equips bàsics d'atenció primària; i promoció i satisfacció de les persones usuàries.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació