Guia de recomanacions i recursos per al treball socioeducatiu a distància
Llibre d'impressió a demanda

Guia de recomanacions i recursos per al treball socioeducatiu a distància

Catalán
Autoría
Subías Vallecillo, Esther. (Autor) / Jiménez Viñas, Anna (Autor) / Trujillo Rodríguez, Míriam Jesús (Autor) / Millán Cañamares, Francesc Xavier (Autor) / Ferrer Santanach, Núria (Autor) / Fraile Vicente, Laura (Autor)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Año de edición:
2021
Páginas:
162

Colección:
Projectes transformadors, 3

Els projectes transformadors del Pla d'actuació de mandat 2020-2023 de la Diputació de Barcelona expressen el compromís d'aquesta corporació amb l'Agenda 2030 de les Nacions Unides, per a un desenvolupament sostenible a la província de Barcelona. Aquests projectes transformadors es presenten classificats a partir de les quatre esferes de l'Agenda 2030, a les que més poden contribuir la Diputació de Barcelona i les seves polítiques locals: les persones, la prosperitat, el planeta i les aliances.

Els projectes transformadors de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social pretenen buscar solucions innovadores i integrals als reptes socials, amb una acció transversal, interseccional i de xarxa entre tots aquells agents que treballen per la sostenibilitat i la cohesió social als municipis, barris i territoris de la província de Barcelona.

El projecte transformador "Infància i Adolescència: del risc ala igualtat, la salut i el benestar" té per objectiu promoure la igualtat d'oportunitats en la infància i l'adolescència, fomentar l'ús responsable de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i promoure la igualtat de gènere, les habilitats socials i els hàbits saludables.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació