Espais familiars de petita infància (0-3 anys)
-5%
Llibre d'impressió a demanda

Espais familiars de petita infància (0-3 anys)

Característiques i funcions dels professionals

Catalán
Autoría
De Febrer, Vicenç (Autor) / Jiménez Viñas, Anna (Autor) / Aizcorbes, Lucía (Autor)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Año de edición:
2021
Páginas:
137

Colección:
Eines
Serie:
Benestar i Ciutadania, 24

Els infants de l'avui seran el futur de demà. Estudis actuals en àmbits diversos - psicologia, neurociències, etc.- ens recorden constantment que els primers anys de vida són cabdals en la trajectòria vital dels éssers humans. Les polítiques socials hauran de prendre més consciència d'aquest valor i apostar decididament per oferir dispositius que acompanyin les famílies en la criança i l'educació dels més petits. Amb professionalitat i respecte. Aquesta és la funció dels espais familiars de petita infància (0-3 anys) que, amb més de 30 anys d'experiència, vetllen pel benestar i els drets dels infants i per a qui en té cura: les seves mares i els seus pares.

En aquest context, els professionals dels espais familiars necessiten ordenar els seus sabers, compartir-los i reflexionar per posar aquest bagatge a disposició del col·lectiu de professionals. Perquè es tracta d'un saber que està en contínua evolució.

Així, us oferim una descripció d'aquests dispositius, les seves característiques i modalitats, la importància del treball en equip, del treball en xarxa, de les funcions, les habilitats i el perfil dels professionals, com també la significació de saber tenir cura de les persones.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació