Bases_2030. Polítiques de joventut en l'àmbit local
Llibre d'impressió a demanda

Bases_2030. Polítiques de joventut en l'àmbit local

Bases per a una estratègia de suport a les polítiques locals de joventut

Catalán
Autoría
Montes i Sala, Pep (Autor) / Oficina del Pla Jove (Director)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Año de edición:
2022
Páginas:
117

Colección:
Eines
Serie:
Benestar i Ciutadania, 29

Les polítiques locals de joventut, en alguns municipis, ja acumulen més de 35 anys de trajectòria. Aquesta experiència acumulada ens permet conèixer i identificar aspectes clau en el seu correcte plantejament.

L adaptació a les necessitats canviants de la població jove, el treball des de la proximitat, diferenciar en funció de les característiques del territori, el rol central dels professionals locals de joventut, l enfoc interdisciplinari o el dret d ingerència dels serveis de joventut en totes aquelles polítiques que afectin a la població jove, són alguns dels aprenentatges que hem anat adquirint.

Des de l Oficina del Pla Jove hem volgut endreçar i projectar cap al futur, tot partint de la realitat actual, les bases per a una estratègia de treball que defineixi un model de suport a les administracions locals. Hem volgut realitzar un treball de prospectiva, contrastat amb electes i personal tècnic de joventut, per dibuixar aquelles eines, recursos i actuacions que
millor contribuirien al desenvolupament d unes polítiques locals de joventut eficaces i amb fort impacte en el territori.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació