Document d'impacte del programa Escolta Jove
Llibre d'impressió a demanda

Document d'impacte del programa Escolta Jove

Catalán
Editorial:
Diputació de Barcelona

Año de edición:
2023
Páginas:
34

Colección:
Projectes transformadors, 24

El projecte Escolta Jove busca impactar en la realitat de les persones joves potenciant polítiques locals de joventut que fomentin el treball en el Medi Obert des d'un Acompanyament Vivencial.

L'Escolta Jove col·loca als i a les professionals de joventut al costat dels i les joves, aportant eines i recursos que facilitin el desenvolupament de competències socioemocionals que els puguin servir al llarg de les seves vides.

Aquest projecte utilitza el Medi Obert com a espai d'interacció amb les persones joves, on es generen els vincles educatius però amb la característica que els i les professionals són convidats a formar part d'aquests ecosistemes.
És acompanyament vivencial, perquè la persona jove es converteixi en la protagonista dels seus aprenentatges vitals i de la seva adquisició de competències socioemocionals.

Ens proposem que els i les professionals de joventut siguin els referents per tal que les persones joves tinguin espais de treball psicosocial, es connectin amb els recursos del territori i s'empoderin en el desenvolupament del seu projecte personal.

Per poder acompanyar als ens locals en el desenvolupamnt de les accions i actuacions vinculades a l'Escolta jove, comptem amb recursos que fomenten el desplegament territorial tan a nivell de capacitació tècnica, om de sistemes de detecció i avaluació, així com amb la creació d'espais tècnics relacionals i de suport econòmic, situant als Serveis de Joventut com a motors de transformació de les persones joves.

En aquest document d'impacte trobareu el balanç del projecte en el període 2020-2023 i una descripció detallada dels desplegament del projecte transformador Escolta Jove.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació