Joventut esportiva, societat activa
Llibre d'impressió a demanda

Joventut esportiva, societat activa

Catalán
Editorial:
Diputació de Barcelona

Año de edición:
2023
Páginas:
32

Colección:
Projectes transformadors, 22

Aquesta publicació presenta l'impacte en el territori del
projecte transformador Joventut Esportiva, Societat Activa , el qual impulsa l'activitat física i l'esport entre els i les joves com una eina d'inclusió i de transformació social. Té l'objectiu de lluitar contra l'abandonament esportiu i el sedentarisme durant l'adolescència, especialment en joves en situacions socioeconòmiques desfavorables, per tal que tornin a gaudir de la pràctica esportiva i així assoleixin actituds vitals positives.

El document contextualitza i exposa els resultats de la
implementació dels quatre blocs d'intervenció impulsats
en el marc del projecte, i inclou un manual d'acció per a la incorporació d'educadores i educadors esportius del projecte transformador Joventut Esportiva, Societat Activa a d altres municipis.

Els projectes transformadors del pla d actuació de mandat 2020-2023 de la Diputació de Barcelona expressen el compromís de la corporació de la Diputació de Barcelona amb la localització de l Agenda 2030 de les Nacions Unides per a un desenvolupament sostenible a la província de Barcelona. Aquests projectes transformadors es presenten classificats a partir de les quatre esferes de l Agenda 2030:
les persones, la prosperitat, el planeta i les aliances, uns àmbits als quals la Diputació de Barcelona amb les seves polítiques locals, pot contribuir amb decisió.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació