- Autoría
- Osácar Marzal, E. (Autor) / Pla Rusca, E. (Autor) / Garcia Sorribes, G. (Autor)
- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- Año de edición:
- 2017
- Páginas:
- 54
- Colección:
- Eines
- Serie:
- Turisme, 3
- Bajo demanda. Disponible en 2-3 días para península
Cada vegada la gastronomia té un paper més rellevant en el desenvolupament turístic de les destinacions de les comarques de Barcelona. El seu vessant més experiencial i la necessitat d'alimentar-se dels visitants fan que la gastronomia, a més de poder aportar valor a les diferents propostes turístiques, sigui una oportunitat per mostrar aspectes autòctons i únics de la cultura del nostre territori. L'estudi sobre el Perfil del turista gastronòmic a la demarcació de Barcelona dona resposta a les necessitats de coneixement d'aquest sector tan important i exposa quines són les seves principals característiques actuals i les tendències de futur.El treball és el resultat del conveni de col·laboració amb universitats que la Gerència de Serveis de Turisme, a través del LABturisme, va signar amb l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, adscrita a la Universitat de Barcelona.
Localización
Otros libros de la materia
Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació
¿Te interesa un tema específico? Conoce los destacados