Guia pràctica per a la creació d'experiències turístiques per a productors, elaboradors i empreses del sector alimentari
Llibre d'impressió a demanda

Guia pràctica per a la creació d'experiències turístiques per a productors, elaboradors i empreses del sector alimentari

Catalán
Autoría
Angelet, Sílvia (Autor) / Mera, Carles (Autor)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Año de edición:
2023
Páginas:
144

Colección:
Eines
Serie:
Turisme, 10

Aquesta guia proporciona els continguts imprescindibles per ajudar les empreses del sector agroalimentari a implementar una nova activitat de negoci vinculada al turisme, desenvolupant dues activitats econòmiques paral·leles i alhora complementàries.

També pretén ser una eina de treball que ajudi les empreses del sector a diversificar la seva activitat, tot posant en valor les seves instal·lacions, crear experiències turístiques, comunicar-les i comercialitzar-les.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació