PERFIL DEL TURISTA GASTRONÒMIC A LA DEMARCACIÓ DE BARCELONA

PERFIL DEL TURISTA GASTRONÒMIC A LA DEMARCACIÓ DE BARCELONA

Autoría:
Osácar Marzal, E. (Autor) / Pla Rusca, E. (Autor) / Garcia Sorribes, G. (Autor)
Editorial:
Diputació de Barcelona
Categoría:
Llibre d'impressió a demanda
Año de edición:
2017
Páginas:
54
Colección:
Eines
Serie:
Turisme, 3
Idioma:
Catalán
Materias:
Turismo, Alimentación. Gastronomía
Resumen

Cada vegada la gastronomia té un paper més rellevant en el desenvolupament turístic de les destinacions de les comarques de Barcelona. El seu vessant més experiencial i la necessitat d'alimentar-se dels visitants fan que la gastronomia, a més de poder aportar valor a les diferents propostes turístiques, sigui una oportunitat per mostrar aspectes autòctons i únics de la cultura del nostre territori. L'estudi sobre el Perfil del turista gastronòmic a la demarcació de Barcelona dona resposta a les necessitats de coneixement d'aquest sector tan important i exposa quines són les seves principals característiques actuals i les tendències de futur. El treball és el resultat del conveni de col·laboració amb universitats que la Gerència de Serveis de Turisme, a través del LABturisme, va signar amb l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, adscrita a la Universitat de Barcelona.

Localización

  Topografic
Biblioteca de Catalunya