Estudi diagnòstic de la figura de l'Assistència Personal
Llibre d'impressió a demanda

Estudi diagnòstic de la figura de l'Assistència Personal

Catalán
Editorial:
Diputació de Barcelona

Año de edición:
2023
Páginas:
140

Colección:
Projectes transformadors, 16

L'assistència personal és un servei clau per promoure la vida independent per a persones en situació de discapacitat o depenència. L'informe presenta un recorregut històric i conceptual, així com una anàlisi del context normatiu i el desplegament actual d'aquesta figura a l'entorn europeu, estatal i català.

S'analitzen aspectes com el perfil de les persones destinatàries, la formació, les modalitats d'accés, les compatiblitats i complementarietats amb altres prestacions i la cobertura de necessitats, amb l'objectiu de fomentar el desenvolupament d'aquest servei al nostre entorn.

Aquest document forma part del projecte transformador "Cap a un nou sistema públic de cures en la comunitat"; ampliar el suport a les persones cuidadores, i promoure el reconeixement i la corresponsabilitat en el treball de cures.

Els projectes transformadors del pla d'actuació de mandat 2020-2023 de la Diputació de Barcelona expressen el compromís de la corporació de la Diputació de Barcelona amb la localització de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides per a un desenvolupament sostenible a la província de Barcelona. Aquests projectes transformadors es presenten classificats a partir de les quatre esferes de l'Agenda 2030: les persones, la prosperitat, el planeta i les aliances, uns àmbits als quals la Diputació d Barcelona amb les seves polítiques locals, pot contribuir amb decisió.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació