COM A LA LLOSA, RES. LES TRANFORMACIONS ALIMENTÀRIES ALS PALLARS SOBIRÀ I A L'ALT URGELL
- Autoría
- Cáceres, J. (Autor) / Espeitx, E. (Autor) / Massanés, T. (Autor)
- Editorial:
- Generalitat de Catalunya
- ISBN:
- 978-84-393-5523-6
- Año de edición:
- 2001
- Páginas:
- 301
- Colección:
- Temes d'etnologia de Catalunya, 3
Els canvis socioeconòmics succeïts durant les darreres dècades han tingut un fort impacte sobre l'alimentació a les comarques pirinenques que s'ha manifestat en canvis en els hàbits alimentaris i en el paper dels productes locals. Aquest llibre analitza quins han estat aquests canvis a les comarques de l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà i com s'han produït, mitjançant una recerca basada en fonts orals i documentals. Inclou també un recull de receptes culinàries representatives de totes dues comarques. Aquesta recerca, inclosa dins de l' "Inventari, classificació i caracterització dels productes alimentaris i receptes de diferents comarques de Catalunya", fou coordinada per Jesús Contreras i realitzada pel Grup d'Estudis Alimentaris de la Universitat de Barcelona.
Otros libros de la materia
Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació
¿Te interesa un tema específico? Conoce los destacados