CALENDARI LLAMINER
- Autoría:
- Parcerisas, F. (Autor)
- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- Categoría:
- Llibre
- ISBN:
- 978-84-7794-041-8
- Año de edición:
- 1989
- Páginas:
- 103
- Idioma:
- Catalán
- Materia:
- Alimentación. Gastronomía
El calendari llaminer és un recorregut amable, divertit i ensucrat a través d'unes quantes llaminadures tradicionals del calendari. Un pastisser excepcional, Xavier Canal, en dóna les receptes que una coneguda experta en les tradicions populars, M. Antònia Pelauzy, s'ha encarregat de documentar. El poeta Francesc Parcerisas ho ha pastat tot per afegir, al gust del paladar, el gusta de la lectura, i Lluïsa Jover, il·lustradora, ha coronat el pastís amb l'ornament genial del seu pinzell.
Obriu el llibre amb tota cura: es desfà a la boca.
Localización
Topografic | |
---|---|
Arxiu General de la Diputació de Barcelona | C-1-149 |
Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona | |
Biblioteca de Catalunya |
Otros libros de la materia
-
Cuina, societat i natura al Montseny2021Garcia Petit, LluísLa cuina és una activitat essencial en la nosra societat. És coneixement, tècnica, innovació, creativitat, art. En essència, la cuina és cultura. La cuina vincula les activitats productives tradicionals (agricultura, caça, ramaderia, pesca) amb les nostres creences i actitud.La cuina ajuda a definir un territori i una gent. I explica un paisatge.El Montseny, parc natural i rese...Papel
25,00 €
-
Que mengem avui?2021Parellada, Ada / Villamor, AgnèsCatàleg editat en motiu de l'exposició "Què mengem avui?", comissariada per la restauradora Ada Parellada i l'antropòloga Agnès Villamor, i produïda gràcies a la col·laboració de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Granollers.En aquest catàleg receptari hi trobareu una cinquantena de receptes i apunts teòrics per a companyar els vos...Papel
10,00 €
-
LA CUINA DELS LLEGUMS2017Fundació Alícia / Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament Ec / Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. GabinSabies que les mongetes negres contenen més ferro que un filet, que els cigrons aporten tant d'àcid fòlic com els espinacs o que la primera escuma que es va fer elBulli va ser de llegums? Els llegums són una font de salut gairebé infinita i aporten molts beneficis, com ara, que poden ajudar a reduir el colesterol o el risc de patir malalties cardiovasculars. Descobreix en aqu...Papel
29,00 €