GUIA PRÀCTICA PER ELABORAR L'AGENDA 2030 LOCAL

GUIA PRÀCTICA PER ELABORAR L'AGENDA 2030 LOCAL

Editorial:
Diputació de Barcelona
Categoría:
Llibre en Pdf
Año de edición:
2021
Páginas:
122
Idioma:
Catalán
Materias:
Administración local, Medio ambiente. Sostenibilidad
Resumen

L'Agenda 2030 és una de les iniciatives internacionals dels últims temps que està tenint més repercussió. Aprovada en Assemblea General de l'Organització de les Nacions Unides (ONU) el 2015 i ratificada per 193 països, ha aconseguit posicionar-se com a referent, no només a escala de nacions, sinó també en diferents àmbits territorials i en organitzacions de tota mena. S'empra com a brúixola per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que l'agenda defineix per a l'any 2030 i als quals es pot contribuir des de tots els àmbits de la vida pública i privada.
La Diputació de Barcelona s'ha compromès a implicar-se activament en la implantació de l'Agenda 2030 i en la consecució dels ODS en l'àmbit local donant suport a la seva localització en tot el territori de la demarcació de Barcelona.
La guia que ara us presentem s'ha desenvolupat d'una manera coordinada amb la resta dels recursos i està encaminada, principalment, a facilitar la implantació efectiva de l'Agenda 2030 en els ens locals.

Artículos relacionados

Otros libros de la materia