Guia pràctica per elaborar l'Agenda 2030 local
Llibre en Pdf

Guia pràctica per elaborar l'Agenda 2030 local

Català
Autoria
Servei d'Agenda 2030 i Participació (Coordinació)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Any d'edició:
2021
Pàgines:
122

L'Agenda 2030 és una de les iniciatives internacionals dels últims temps que està tenint més repercussió. Aprovada en Assemblea General de l'Organització de les Nacions Unides (ONU) el 2015 i ratificada per 193 països, ha aconseguit posicionar-se com a referent, no només a escala de nacions, sinó també en diferents àmbits territorials i en organitzacions de tota mena. S'empra com a brúixola per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que l'agenda defineix per a l'any 2030 i als quals es pot contribuir des de tots els àmbits de la vida pública i privada.
La Diputació de Barcelona s'ha compromès a implicar-se activament en la implantació de l'Agenda 2030 i en la consecució dels ODS en l'àmbit local donant suport a la seva localització en tot el territori de la demarcació de Barcelona.
La guia que ara us presentem s'ha desenvolupat d'una manera coordinada amb la resta dels recursos i està encaminada, principalment, a facilitar la implantació efectiva de l'Agenda 2030 en els ens locals.

Articles relacionats

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació