Lot 3: Xara i el Pau i la fadrineta de Sau + la gent del fang + la maledicció de la maruga
Llibre

Lot 3: Xara i el Pau i la fadrineta de Sau + la gent del fang + la maledicció de la maruga

Catalán
Editorial:
Diputació de Barcelona

Año de edición:
2022

Aquest lot conté les següents publicacions:

- La Xara i el pau i la fadrineta de Sau. Nou episodi de les aventures de la Xara i el Pau aquest cop a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Amb la seva història ens apropem a les plantes i als animals de l'Espai, a l'obra de Mossèn Cinto Verdaguer, nascut a Folgueroles l'any 1805, i als monuments i obres d'art de la zona: el pont de la Malafogassa, el castell de Sant Llorenç del Munt, l'església de Tavèrnoles, entre d'altres.

- la Xara i el Pau i la gent del fang. quest cop, la Xara i el Pau agafen les bicicletes per a fer aquell camí que havien descobert en una guia del Parc Agrari del Baix Llobregat. L'itinerari remuntava el curs del riu. L'excursió era agradable i plàcida... fins que van arribar en un veritable nus de camins: carreteres, amples i estretes, autovies que els passaven per la dreta i per l'esquerra, i fins i tot alguna per sobre del cap. Els mapes els havien jugat una mala passada. I quin guirigall de soroll i de trànsit!

- La Xara i el Pau i la maledicció de la Maruga. La Xara i el Pau viatgen en el temps per viure una aventura en època medieval en l'imponent marc del Parc del Foix. El castell, el pantà i la maruga són el fil conductor d'una nova història màgica d'aquests intrèpids aventurers.El conte s'acompanya amb una fitxa amb activitats pedagògiques per fer al voltant del parc.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació