Lot 2: Xara i el Pau i el drac de la cova + el rapte de l'astor + la dona d'aigua
Llibre

Lot 2: Xara i el Pau i el drac de la cova + el rapte de l'astor + la dona d'aigua

Catalán
Editorial:
Diputació de Barcelona

Año de edición:
2022

Colección:
Història local

Aquest lot conté les següents publicacions:

- La Xara i el Pau i el drac de la cova, i el rapte de l'astor. En aquesta ocasió, la Xara i el Pau visiten el monestir de Sant Llorenç del Munt al cim de la Mola, on coneixen en Daleb, un jove àrab a qui han acollit els monjos del monestir. Descobreixen plegats la grandesa de la muntanya i hi troben animals misteriosos i llegendaris.El conte s'acompanya d'una fitxa amb activitats pedagògiques per fer al voltant del parc.

- La Xara i el Pau i el rapte de l'astor. Aquest cop, la Xara i el Pau visiten Collserola i es veuen involucrats en una història de misteri en què una colla de malfactors rapten els pollets d'un niu d'astor i els amaguen en un racó oblidat de la serra. Però no estan sols: els ajudaran un naturalista, un fotògraf de fauna i una jove investigadora del parc. Com sempre, el conte s'acompanya amb una fitxa amb activitats pedagògiques sobre el parc.

- La Xara ei el Pau i la dona d'aigua. Aquest llibre apropa a infants i adults al Parc Natural del Montseny amb un text amè i unes il·lustracions molt reeixides. S'ha editat especialment dins el programa "Viu el Parc Natural del Montseny", organitzat per l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació