BARCELONA SERVED: CUINA CATALANA CONTEMPORÀNIA / COCINA CATALANA CONTEMPORÁNEA / CONTEMPORARY CATALAN CUISINE
- Autoría:
- Palacín, M. (Autor) / Micolau, S. (Autor) / Montenegro, J. (Director)
- Editorial:
- Ajuntament de Barcelona
- Categoría:
- Llibre
- ISBN:
- 978-84-609-4739-4
- Año de edición:
- 2005
- Páginas:
- 387
- Idioma:
- Catalán , Castellano , Inglés
- Materias:
- Alimentación. Gastronomía, Barcelona
Guia il·lustrada de la cuina catalana contemporània que ens presenta 14 autors i 98 espais, a Barcelona i a la resta de Catalunya. Xefs consagrats, emergents i novíssims, i restaurants de visita ineludible. A més, receptes amb firma per a qui vulgui reproduir-les a casa, botigues especialitzades, mercats i fires on abastir-se de productes autòctons, i escoles on aprendre les tècniques dels professionals. Una guía ilustrada de la cocina catalana contemporánea que presenta a 14 de sus autores y 98 de sus espacios, de Barcelona y del resto de Cataluña. Chefs consagrados, emergentes y novísimos y restaurantes de visita ineludible. Y, además, una serie de recetas con firma para quienes quieran reproducirlas en casa, tiendas especializadas, mercados y ferias en las que adquirir productos autóctonos, y escuelas en donde aprender las técnicas de los profesionales. An illustrated guide to contemporary Catalan cooking that presents 14 of its key authors and 98 of its outlets, situated in Barcelona and throughout Catalonia. The recognised, emerging and brand new chefs as well as the essential restaurants. In addition a series of recipes from invited chefs that can be prepared at home, specialised shops, markets and fairs where indigenous produce can be found ant the schools where the professional techniques can be mastered.
Otros libros de la materia
-
La Vilanova i la Geltrú de mar - De la via per avall - Ranxos i Ranxaires2017Miquel Cerveró, AntoniUn llibre original i "autèntic". La llegendes de la costa continuen, a través dels seus narradors naturals: la gent de mar. Hi van "ranxos i ranxaires", els ranxaires ens dónen els secrets més preuats per cuinar els millors ranxos. I cada ranxaire ens ofererix un petit tast de la seva vida qüotidiana amb relació a la mar i a la pesca , ah, i encara més, hi van fotografies origi...Papel
15,00 €
-
L'art del formatge2022Gerez, Toni / Guillamet, FrancescFet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens recorda paisatges i persones concrets. Així és El corpus del formatge, de Toni Gerez, una infinitat de coneixements que giren entorn dels t...Papel
44,00 €
-
GUIA D'ENOTURISME DE CATALUNYA2018Tolosa, Ll.Papel
19,00 €
-
Cuina, societat i natura al Montseny2021Garcia Petit, LluísLa cuina és una activitat essencial en la nosra societat. És coneixement, tècnica, innovació, creativitat, art. En essència, la cuina és cultura. La cuina vincula les activitats productives tradicionals (agricultura, caça, ramaderia, pesca) amb les nostres creences i actitud.La cuina ajuda a definir un territori i una gent. I explica un paisatge.El Montseny, parc natural i rese...Papel
25,00 €