VIII TROBADA D'ESTUDIOSOS DEL GARRAF I D'OLÈRDOLA

VIII TROBADA D'ESTUDIOSOS DEL GARRAF I D'OLÈRDOLA

Autoría:
Diputació de Barcelona. Servei de Parcs Naturals (Autor)
Editorial:
Diputació de Barcelona
Categoría:
Llibre d'impressió a demanda
Año de edición:
2020
Páginas:
411
Colección:
Eines
Serie:
Territori i parcs naturals, 6
Idioma:
Catalán
Materia:
Parques naturales
Resumen

El 19 i 20 de novembre, la Masia d'en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú, va acollir la VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola. Les quaranta-quatre comunicacions presentades, d'àmbits temàtics tan diversos com la gestió i l'ús públic, la fauna, la flora i la vegetació, i la geologia o el patrimoni històric i cultural, van aconseguir tot un rècord en la història d'aquestes jornades, que començaren a Sitges el 1987.

En concret, es van presentar 12 comunicacions sobre gestió i preservació del medi natural; 14 sobre fauna, 5 sobre flora i vegetació, 4 sobre geologia, 7 sobre patrimoni arquitectònic i cultural, i 2 sobre ús públic.

Aquests treballs, que gràcies a aquesta publicació tenim l'oportunitat de conèixer amb detall, representen una contribució inestimable al millor coneixement de la realitat dels parcs del Garraf i d'Olèrdola i els seus valors naturals, paisatgístics i culturals, i són de gran utilitat per al personal encarregat de gestionar-los i per a qualsevol persona interessada en la seva conservació.

Otros libros de la materia

Otros libros del autor