VIII Trobada d'estudiosos de Garraf i d'Olèrdola
Llibre d'impressió a demanda

VIII Trobada d'estudiosos de Garraf i d'Olèrdola

Catalán
Autoría
Diputació de Barcelona. Servei de Parcs Naturals (Autor)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Año de edición:
2020
Páginas:
411

Colección:
Eines
Serie:
Territori i parcs naturals, 6

El 19 i 20 de novembre, la Masia d'en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú, va acollir la VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola. Les quaranta-quatre comunicacions presentades, d'àmbits temàtics tan diversos com la gestió i l'ús públic, la fauna, la flora i la vegetació, i la geologia o el patrimoni històric i cultural, van aconseguir tot un rècord en la història d'aquestes jornades, que començaren a Sitges el 1987.

En concret, es van presentar 12 comunicacions sobre gestió i preservació del medi natural; 14 sobre fauna, 5 sobre flora i vegetació, 4 sobre geologia, 7 sobre patrimoni arquitectònic i cultural, i 2 sobre ús públic.

Aquests treballs, que gràcies a aquesta publicació tenim l'oportunitat de conèixer amb detall, representen una contribució inestimable al millor coneixement de la realitat dels parcs del Garraf i d'Olèrdola i els seus valors naturals, paisatgístics i culturals, i són de gran utilitat per al personal encarregat de gestionar-los i per a qualsevol persona interessada en la seva conservació.

Otros libros de la materia

Otros libros del autor

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació