NORMATIVA SOBRE QUALITAT AGROALIMENTÀRIA
- Editorial:
- Generalitat de Catalunya
- Categoría:
- Llibre
- ISBN:
- 978-84-393-7253-0
- Año de edición:
- 2006
- Páginas:
- 143
- Colección:
- Quaderns de legislació, 61
- Idioma:
- Catalán
El model alimentari de Catalunya es basa en la defensa de les característiques de seguretat, diversitat, i qualitat dels productes, orientada a afavorir un millor funcionament dels intercanvis comercials i fonamentada en la diferenciació de la qualitat i l'origen d'aquests productes, en la protecció i la potenciació dels productes tradicionals i en el foment de la certificació de la qualitat i l'enfortiment dels mecanismes, control i inspecció de la qualitat agroalimentària. Amb l'aprovació de la Llei de qualitat alimentària de Catalunya i el reglament per al seu desenvolupament es regula tot el sector, des d'una visió global, i s'actualitza la normativa certament dispersa que hi havia sobre aquesta amtèria. La qualitat agroalimentària té l'objectiu de garantir la conformitat dels productes agroalimentaris en les fases de producció, transformació i distribució, tret dels aspectes sanitaris, veterinaris i de protecció de la salut que ja són regulats per altres lleis, i establir els mecanismes de coordinació entre els organismes corresponents que garanteixin als consumidors la qualitat i la seguretat dels aliments i la lleialtat de les transaccions comercials.
Otros libros de la materia
-
Els fets i les conseqüències del 1714 al Baix Llobregat2014Campmany Guillot, Josep / y otros (et al)Papel
14,98 €
-
BARCELONA PRÓXIMA. CONSTRUIR HABITAR PENSAR LES CIUTATSUlied Seguí, AndreuPapel
19,00 €
-
X UN BON CLIMA. EL LLIBRE VERD DE BARCELONA2020Bigues Balcells, JordiPapel
15,00 €
-
PAINTING BARCELONA. GEGANTSPapel
2,00 €