Macroinvertebrats fluvials de Catalunya

Macroinvertebrats fluvials de Catalunya

Catalán
Autoría
Osorio Álvarez, Víctor (Autor)
Editorial:
Brau Edicions

ISBN:
978-84-18096-20-4
Año de edición:
2021
Páginas:
192

De mida prou gran com per ser observats a ull nu, els macroinvertebrats fluvials engloben centenars d espècies de diferents grups taxonòmics, des de sangoneres fins a mol·luscs, passant per crustacis, aràcnids i nombrosos ordres d insectes. Els trobem presents en tots els ecosistemes d'aigua dolça, sobretot els fluvials, on processen la matèria orgànica que transporta l aigua, són la principal font d aliment de peixos, amfibis i ocells i proporcionen informació sobre el grau de qualitat de l'aigua.

La guia que teniu a les mans recull 110 fitxes de macroinvertebrats fluvials, que inclouen fotografies per a una fàcil identificació i un text clar i directe amb informació d interès com ara descripció, hàbitat, biologia, etc. També hi trobareu una introducció de les diferents espècies que s inclouen en aquest grup i una clau visual per a una major comprensió.

Dirigida a tots els públics, és una eina útil i pràctica tant per als experts com per als simples aficionats a la natura i ens permet una descoberta autònoma, individual o familiar d aquest grup faunístic, veritable indicador biològic de l estat ecològic de les aigües dels nostres rius.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació