Les aventures de l'editorial Joventut
Llibre

Les aventures de l'editorial Joventut

Catalán
Autoría
Baró, Mònica (Autor) / Guillamon, Julià (Autor)
Editorial:
Ajuntament de Barcelona

ISBN:
978-84-9156-539-0
Año de edición:
2023
Páginas:
96

Colección:
Barcelona literària

Peter Pan, Heidi, Enid Blyton i, sobretot, Tintín són noms lligats a la història de l'Editorial Joventut, que el 2023 fa cent anys. Joventut és també l'editorial de viatges d'aventura per terra i per mar: de l'expedició de la Kon-Tiki, del Perú a la Polinèsia, i d'Aku Aku, el secret de l'illa de Pasqua.

Pionera de les col·leccions populars de novel·la rosa, de novel·la de l'oest i de novel·la d'acció, la col·lecció Z va introduir el llibre de butxaca al nostre país. Les biografies d'Emile Ludwig i Stefan Zweig han estat best-sellers de llarga durada que arriben fins avui.

En els darrers anys Joventut s'ha especialitzat en la literatura per a nens i nenes, amb els llibres de Helen Oxenbury per als més petits; la sèrie Mia i Bruno , de Mònica Peitx i Cristina Losantos, que tracten l'adolescència amb una mirada nova, i grans èxits com Narval. Els àlbums il·lustrats són un signe d'identitat. Els llibres de Joventut, amb autors i il·lustradors d'aquí, s'han traduït arreu del món.

Aquest llibre desplega visualment el passat i el present de Joventut, amb un plantejament gràfic espectacular. A alguns lectors els despertarà la memòria. A d'altres els despertaran la curiositat i la sorpresa.


El llibre ha estat editat amb la col·laboració de Biblioteques de Barcelona i l'Editorial Joventut.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació