LA CLAU DELS BOLETS. VOLUM 1

LA CLAU DELS BOLETS. VOLUM 1

IDENTIFICA'LS DE LA MÀ D'ENRIC GRÀCIA

Autoría:
Gràcia, Enric (Autor)
Editorial:
Editorial Efadós
Categoría:
Llibre
ISBN:
978-84-18243-12-7
Año de edición:
2021
Páginas:
136
Colección:
Ecollibres
Idioma:
Catalán
Materia:
Botánica. Zoología
Resumen

Aquest és un llibre en dos volums amb el qual aprendreu a identificar bolets amb seguretat. El podeu fer servir al camp, en una exposició de bolets o, un cop a casa, per resseguir-lo amb els vostres fills. Tracta les diferents espècies de bolets agrupades segons la classificació popular catalana.
Podreu arribar a cada grup fent servir una clau d'identificació gràfica que us hem adjuntat. En cada grup hi trobareu una il·lustració de l'espècie més coneguda o representativa i els trets diferencials que us permetran reconèixer-la. També en quins detalls de l'hàbitat us heu de fixar per saber-la identificar.
En alguns grups, sempre molt coneguts (rovellons, ceps), trobareu claus per arribar directament a identificar-ne les espècies. En altres només hi trobareu llistades les espècies més corrents. Així, en aquest volum aprendreu com diferenciar les vuit espècies de rovellons dels nostres boscos, reconèixer amb seguretat un cep i sabreu com evitar equivocar-vos quan trobeu un rossinyol de roureda, un molleric calçat o una greixa.

Otros libros de la materia