L'Estiueig a la Costa Brava
Llibre

L'Estiueig a la Costa Brava

Catalán
Autoría
Berrocal Fernández, Sheila (Autor) / Ferrer Codesido, Helena (Autor)
Editorial:
Editorial Efadós

ISBN:
978-84-19736-44-4
Año de edición:
2024
Páginas:
152

Colección:
Esplendor, 9

L'Estiueig a la Costa Brava és una immersió en el passat a través de la lent de la fotografia. A partir d'una tria d'imatges que daten des dels inicis del segle xx fins als anys seixanta, aquest llibre transporta els lectors a un viatge visual per les precioses platges, els pintorescos pobles del litoral i els més impressionants paisatges marins de la Costa Brava, d'encant intemporal.
A més de les imatges, el llibre ofereix una mirada a la història i l'evolució de la Costa Brava com a destinació de vacances, amb relats i anècdotes que destaquen la transició dels petits pobles pesquers a l'escenari de l'oci i el turisme emergent. Mitjançant històries fascinants, curiositats i fotografies meticulosament seleccionades, els lectors són transportats al llarg dels anys, habitant entre el que va ser paradís tranquil i poc conegut i va acabar transformant-se en destinació de renom internacional. Es captura l'esperit autèntic de la vida a la costa durant aquesta transformació i es revelen els canvis socials, culturals i arquitectònics que van definir aquests temps.
Estiueig a la Costa Brava no solament ofereix una mirada a la transformació física del territori, sinó que també reflecteix les emocions, les vivències i el caràcter únic que han marcat el territori al llarg dels anys, i que han deixat una empremta indeleble en la memòria col·lectiva i en la història del turisme mediterrani.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació