GUIA PER A LA GESTIÓ DEL VERD URBÀ

GUIA PER A LA GESTIÓ DEL VERD URBÀ

Autoría:
Alsawi Abboud, Dina (Autor) / Fàbregas Bargalló, Xavier (Autor) / March Raurell, Àlex (Autor) / Rebollo San Miguel, Íñigo (Coordinador) / Colominas Golobardes, Manuel (Ilustrador) / Fernández Rella, Alba (Ilustrador)
Editorial:
Diputació de Barcelona
Categoría:
Llibre d'impressió a demanda
Año de edición:
2021
Páginas:
120
Colección:
Eines
Serie:
Urbanisme i Habitatge, 6
Idioma:
Catalán
Materia:
Urbanismo
Resumen

La necessitat de millorar les ciutats i els entorns urbans ha generat en els darrers anys moltes experiències i gran diversitat d'opinions pel que fa a la gestió del verd urbà.

Sovint, davant un ampli ventall d'opcions, les particularitats de cada lloc i l'equilibri entre recursos disponibles i tipus de jardineria, prendre decisions polítiques i tècniques, sota l'atenta mirada ciutadana, és certament difícil.

Conscients de la complexitat d'aquest procés, el Servei d'Equipaments i Espai Públic ha elaborat la Guia per a la gestió del verd urbà, que pretén ser una eina per ajudar en la reflexió, el diàleg i la presa de decisions al voltant de la gestió del verd urbà.

La guia es pot llegir sencera per a una anàlisi completa i detallada, o parcialment per treballar, si s'escau, algun tema concret. S'estructura en tres blocs, un primer de consideracions generals, el segon analitza els objectes de gestió i el tercer aborda l'organització i el control del servei.

Videos

Otros libros de la materia