Guia Emblemàtics Barcelona 2024
Llibre

Guia Emblemàtics Barcelona 2024

Catalán
Autoría
Vilarrúbies i Sánchez, Esteve (Autor) / Bueno Casadesus, Joan (Ilustrador)
Editorial:
Fons d'Imatges del Comerç de Catalunya

ISBN:
978-84-09-59066-7
Año de edición:
2024
Páginas:
272

Emblemàtics és la guia dels establiments emblemàtics de Barcelona. Un llibre imprescindible per descobrir les icones comercials creades a la ciutat al llarg dels segles: un valuós patrimoni arquitectònic i cultural que avui cal preservar i difondre. La seva edició ha anat a càrrec del FICC. Fons d'Imatges del Comerç de Catalunya. El projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i de l'Associació d'Establiments Emblemàtics.
Amb un disseny clarament funcional i una imatge gràfica molt acurada, amb fotografies d'Esteve Vilarrúbies, la guia Emblemàtics Barcelona vol ser una eina útil que formi part de la ruta turística i cultural de la ciutat que ajudi a incrementar el seu coneixement tant per part de les persones que la visiten com dels propis residents. Per aquest motiu és una guia trilingüe: català, castellà i anglès.
La guia s'organitza en capítols, corresponents als districtes que integren la ciutat. Cada capítol té un color assignat i compta amb un plànol d'ubicació dels establiments. Un total de 272 pàgines i 109 establiments conformen aquest llibre.
Aquesta edició de butxaca esdevé un punt d'entrada a la versió digital de la guia. Cada establiment disposa a la seva pàgina d'un codi QR amb un enllaç directe a www.rutadelsemblematics.cat on l'usuari pot gaudir de més continguts: ressenyes històriques, vídeos, fotografies, dibuixos i visitar virtualment l'establiment.
Un altre aspecte destacable de l'edició d'enguany és l'accés mitjançant un codi QR a l'exposició virtual interactiva De tota la vida. El comerç emblemàtic de Barcelona.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació