
GIRONA DOLÇA, LA
- Autoría:
- Gay, J.V. (Autor) / Puigdevall, N. (Autor)
- Editorial:
- Diputació de Girona
- Coediciones:
- Caixa de Girona
- Categoría:
- Llibre
- ISBN:
- 978-84-86812-72-0
- Año de edición:
- 1997
- Páginas:
- 96
- Colección:
- Quaderns de la Revista de Girona, 72
- Idioma:
- Catalán
- Materia:
- Alimentación. Gastronomía
Otros libros de la materia
-
La Vilanova i la Geltrú de mar - De la via per avall - Ranxos i Ranxaires2017Miquel Cerveró, AntoniUn llibre original i "autèntic". La llegendes de la costa continuen, a través dels seus narradors naturals: la gent de mar. Hi van "ranxos i ranxaires", els ranxaires ens dónen els secrets més preuats per cuinar els millors ranxos. I cada ranxaire ens ofererix un petit tast de la seva vida qüotidiana amb relació a la mar i a la pesca , ah, i encara més, hi van fotografies origi...Papel
15,00 €
-
L'art del formatge2022Gerez, Toni / Guillamet, FrancescFet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens recorda paisatges i persones concrets. Així és El corpus del formatge, de Toni Gerez, una infinitat de coneixements que giren entorn dels t...Papel
44,00 €
-
GUIA D'ENOTURISME DE CATALUNYA2018Tolosa, Ll.Papel
19,00 €
-
Cuina, societat i natura al Montseny2021Garcia Petit, LluísLa cuina és una activitat essencial en la nosra societat. És coneixement, tècnica, innovació, creativitat, art. En essència, la cuina és cultura. La cuina vincula les activitats productives tradicionals (agricultura, caça, ramaderia, pesca) amb les nostres creences i actitud.La cuina ajuda a definir un territori i una gent. I explica un paisatge.El Montseny, parc natural i rese...Papel
25,00 €