COMERÇOS EMBLEMÀTICS DE BARCELONA
Llibre

COMERÇOS EMBLEMÀTICS DE BARCELONA

Catalán
Autoría
Permanyer, Lluís (Autor) / Roig, J.M. (Autor) / Vilarrúbies i Sánchez, Esteve (Autor)
Editorial:
Editorial Efadós

ISBN:
978-84-18243-15-8
Año de edición:
2020
Páginas:
240

Barcelona ha anat creant al llarg dels segles un teixit comercial molt important que ha perdurat fins als nostres dies permetent que la ciutat gaudeixi encara avui dia d'un important nombre d'establiments que han sabut vèncer el pas del temps i que actualment són un testimoni del nostre passat alhora que un valuós patrimoni que cal preservar i difondre.

Aquest llibre vol ser una eina útil que formi part de la ruta turística i cultural de la ciutat i ajudi a incrementar el seu coneixement tant per part de les persones que la visiten com dels mateixos residents. Per aquest motiu s'ha fet un ampli treball de recerca per tal de documentar-ne la història amb dades actualitzades i contrastades basades en els anuaris comercials de l'època.

Amb un disseny clarament funcional i una imatge gràfica molt potent, el llibre s'organitza en sis capítols: Alimentació, Moda i complements, Oci i cultura, Restauració, Salut i un capítol dedicat a activitats vinculades a Oficis o a la Indústria. En total, 100 establiments històrics representatius del teixit comercial incloent al final de cada capítol els ja desapareguts però que segueixen vius en la nostra memòria col·lectiva, com ara El Indio, la Cereria Codina o Musical Emporium per esmentar-ne només alguns.

Els comerços emblemàtics són símbol i expressió de la identitat de Barcelona i la seva preservació ens interpel·la a tots.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació