Projectes europeus d'èxit participats per governs locals de la província de Barcelona
Llibre d'impressió a demanda

Projectes europeus d'èxit participats per governs locals de la província de Barcelona

Marc financer pluriennal 2014-2020

Catalán
Autoría
Grupo Europeo de Consultoría Local Europe SL (Autor) / Paton, Olívia (Coordinador) / Martuscelli, Sara (Coordinador) / Cortada, Gemma (Coordinador) / Mayol, Gerard (Coordinador) / Vallès, Oriol (Ilustrador)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Año de edición:
2023
Páginas:
53

Colección:
Eines
Serie:
Administració local, 11

La Diputació de Barcelona és una institució de govern local que compta amb una llarga trajectòria de foment de la participació dels ens locals de la província de Barcelona en les polítiques de la Unió Europea que tenen incidència en el món local, tant des del punt de vista legislatiu com a través dels diferents recursos financers i de coneixement als que poden accedir. El Marc Financer Pluriennal 2014-2020, ara ja finalitzat, ha suposat un avenç en la participació dels ens locals en programes europeus.

En concret, la participació dels ens locals de la província de Barcelona en els programes de finançament europeu durant l'anterior Marc Financer Pluriennal de la Unió Europea ha estat rellevant, amb l'execució d un total de 439 projectes i la recepció de 196 milions d'euros de fons comunitaris al nostre territori.

Aquestes dades fan de la província de Barcelona un dels territoris més actius de tot l'estat espanyol pel que fa a la participació en aquest tipus de projectes.

A fi de posar en valor aquest bagatge i animar el món local a incrementar la seva participació en projectes europeus, aquesta publicació presenta un recull d'alguns dels projectes implementats amb èxit per part dels ens locals de la província de Barcelona durant el Marc Financer Pluriennal del període anterior.

Esperem que aquest document sigui inspirador per als
ens locals de la província de Barcelona i els permeti aprofitar millor les oportunitats que els brinda el nou marc financer pluriennal 2021-2027, per dur a terme projectes innovadors que contribueixin a construir societats més justes, resilients i sostenibles.

Localización

Otros libros de la materia

Otros libros del autor

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació