Guia pràtica per a la incorporació de la perspectiva de gènere en la prenvenció i l'abordatge de les addiccions
Llibre d'impressió a demanda

Guia pràtica per a la incorporació de la perspectiva de gènere en la prenvenció i l'abordatge de les addiccions

Catalán
Autoría
Altell Albajes, Gemma (Autor) / Martí Ballarda, Mercè (Autor) / García Rosell, N. (Director) / Jiménez Viñas, Anna (Director) / Serra Canadell, Maribel (Director)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Año de edición:
2021
Páginas:
68

Colección:
Eines
Serie:
Benestar i Ciutadania, 27

L'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona presenta Guia pràctica per a la incorporació de la perspectiva de gènere en la prevenció i l'abordatge de les addiccions, un instrument tècnic elaborat des del convenciment que la incorporació efectiva del gènere en el camp de la prevenció i el tractament de les addiccions és fonamental i necessària, integrant la violència de gènere com un element afegit en l'abordatge de les addiccions.

L'elaboració d'aquesta guia parteix del marc conceptual de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona, des del qual es volen impulsar i promoure estratègies integrals i transversals incorporant la perspectiva de gènere en tots els programes i processos de treball: disseny, implementació i avaluació.

Aquesta publicació forma part de la col·lecció Eines i ha comptat amb la participació d'un grup de tècnics i tècniques que treballen en l'àmbit de les addiccions, aportant la seva experiència i necessitats detectades en la pràctica professional.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació