FRANCESC CATALÀ AGUSTÍ
-5%
Llibre

FRANCESC CATALÀ AGUSTÍ

UNA MIRADA FOTOGRÀFICA DE GAVÀ

Catalán
Autoría
Rodríguez Fornós, Vanessa (Autor) / Català Agustí, Francesc (Fotógrafo)
Editorial:
Editorial Efadós

ISBN:
978-84-17432-98-0
Páginas:
240

Francesc Català Agustí va saber fotografiar amb intuïció i sensibilitat la gran transformació física i social que als anys seixanta i setanta del segle xx va experimentar la ciutat de Gavà. Les seves imatges són quelcom més que valuosos records gràfics elaborats des de la perspectiva documental, ja que no es poden deslligar d'una mirada creativa i subtil que s'expressa amb imatges senzilles i directes.
En un acte de generositat, l'any 2014, Català va dipositar la totalitat del seu fons fotogràfic format per còpies originals i negatius a l'Arxiu Municipal de Gavà, que l'ha digitalitzat i catalogat. La publicació d'aquest llibre ens permet, per primera vegada, descobrir el personatge, com també fer un recorregut per la seva obra.
El llibre ens fa, així mateix, espectadors privilegiats d'un món que, des de la perspectiva actual, pot semblar més lluny en el temps del que ho és en realitat: carrers sense cotxes, canalla jugant pertot arreu sense por ni impediments, pagesos amb carro i cavall, treballadors bruts i esparracats, barraquisme i desori urbanístic Català s'interessa tant pel Gavà tradicional com per la vida que creix als seus límits.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació