TOTHOM A TAULA!
RETRATS DE L'ECOSISTEMA ALIMENTARI SOSTENIBLE D'UNA BARCELONA EN TRANSFORMACIÓ
- Autoría:
- Bes Lozano, Jordi (Autor) / Herrero, Lucía (Fotógrafo)
- Editorial:
- Ajuntament de Barcelona
- Categoría:
- Llibre
- ISBN:
- 978-84-9156-346-4
- Año de edición:
- 2021
- Páginas:
- 208
- Idioma:
- Catalán
- Materias:
- Alimentación. Gastronomía, Barcelona
La trentena d'històries que coneixerem en aquest llibre, dirigit per Álvaro Porro, Amaranta Herrero i Montse Peiron, són una mostra dels múltiples projectes que ens posen més a prop, a Barcelona, l'alimentació sostenible. Bona per a les persones, els territoris i el planeta. El sistema alimentari global és un dels principals factors de risc per a la salut i té entre una quarta part i un terç de la responsabilitat en l'emergència climàtica. Barcelona és una de les dues-centes ciutats del món que es reconeixen com a subjectes implicats en la situació, en tant que principals receptores del sistema alimentari, i que s'han compromès a explotar el seu potencial per avançar amb pas ferm cap a sistemes alimentaris sostenibles, saludables, pròspers i igualitaris. Una de les seves línies d'acció és visibilitzar i donar suport a la ciutadania que ja està en marxa cap a la transformació.
Otros libros de la materia
-
La Vilanova i la Geltrú de mar - De la via per avall - Ranxos i Ranxaires2017Miquel Cerveró, AntoniUn llibre original i "autèntic". La llegendes de la costa continuen, a través dels seus narradors naturals: la gent de mar. Hi van "ranxos i ranxaires", els ranxaires ens dónen els secrets més preuats per cuinar els millors ranxos. I cada ranxaire ens ofererix un petit tast de la seva vida qüotidiana amb relació a la mar i a la pesca , ah, i encara més, hi van fotografies origi...Papel
15,00 €
-
L'art del formatge2022Gerez, Toni / Guillamet, FrancescFet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens recorda paisatges i persones concrets. Així és El corpus del formatge, de Toni Gerez, una infinitat de coneixements que giren entorn dels t...Papel
44,00 €
-
GUIA D'ENOTURISME DE CATALUNYA2018Tolosa, Ll.Papel
19,00 €
-
QUÈ MENGEM AVUI?2021Parellada, Ada / Villamor, AgnèsCatàleg editat en motiu de l'exposició "Què mengem avui?", comissariada per la restauradora Ada Parellada i l'antropòloga Agnès Villamor, i produïda gràcies a la col·laboració de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Granollers.En aquest catàleg receptari hi trobareu una cinquantena de receptes i apunts teòrics per a companyar els vos...Papel
10,00 €