LA FEBRE DE L'HORT
TRUCS I SECRETS DE L'HORT ECOLÒGIC A CASA
- Autoría:
- Vallès, Josep M. (Autor)
- Editorial:
- Editorial Efadós
- Categoría:
- Llibre
- ISBN:
- 978-84-18243-13-4
- Año de edición:
- 2021
- Páginas:
- 96
- Idioma:
- Catalán
- Materia:
- Alimentación. Gastronomía
'Ja no és una sorpresa trobar-se enmig de la gran ciutat una tomaquera, una ceba o un enciam. Els terrats, balcons, solars abandonats, patis o jardins poden ser un bon lloc on iniciar un hort i passar-ho bé redescobrint el plaer ancestral de cultivar la terra. La febre de l'hort s'ha apoderat de les ciutats i no existeix cap vacuna que ho pugui evitar. L'únic que podem fer és aprendre i recuperar els coneixements que hem oblidat i la connexió amb la natura.
Quins són els set consells que no s'haurien d'oblidar mai per fer un hort? Quina és la clau per poder fer el planter del meu hort a casa? Per què és tan important sembrar quan toca? I, si no tinc terra, com puc fer l'hort en recipients? Quines hortalisses puc produir en un hort casolà? Totes aquestes preguntes i moltes més són les que intenta respondre aquest llibre, amb un llenguatge planer perquè qualsevol persona amb ganes d'aprendre i sense cap coneixement previ pugui iniciar-se en el món de l'horticultura ecològica.
Otros libros de la materia
-
La Vilanova i la Geltrú de mar - De la via per avall - Ranxos i Ranxaires2017Miquel Cerveró, AntoniUn llibre original i "autèntic". La llegendes de la costa continuen, a través dels seus narradors naturals: la gent de mar. Hi van "ranxos i ranxaires", els ranxaires ens dónen els secrets més preuats per cuinar els millors ranxos. I cada ranxaire ens ofererix un petit tast de la seva vida qüotidiana amb relació a la mar i a la pesca , ah, i encara més, hi van fotografies origi...Papel
15,00 €
-
L'art del formatge2022Gerez, Toni / Guillamet, FrancescFet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens recorda paisatges i persones concrets. Així és El corpus del formatge, de Toni Gerez, una infinitat de coneixements que giren entorn dels t...Papel
44,00 €
-
GUIA D'ENOTURISME DE CATALUNYA2018Tolosa, Ll.Papel
19,00 €
-
Que mengem avui?2021Parellada, Ada / Villamor, AgnèsCatàleg editat en motiu de l'exposició "Què mengem avui?", comissariada per la restauradora Ada Parellada i l'antropòloga Agnès Villamor, i produïda gràcies a la col·laboració de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Granollers.En aquest catàleg receptari hi trobareu una cinquantena de receptes i apunts teòrics per a companyar els vos...Papel
10,00 €
Otros libros del autor
-
Guia pràctica de les malalties i plagues de l'hort (desplegable)Vallès, Josep M.
3,00 €
-
Malalties i plagues de l'hortVallès, Josep M.Un hort cultivat de forma ecològica és una porta d'entrada per a l'enorme biodiversitat que la natura ens ofereix. Una infinitat d'organismes interaccionaran a l'hort realitzant la pol·linització, descomponent la matèria orgànica o realitzant simbiosi a les arrels de les hortalisses. Però també apareixeran de forma inexorable organismes que poden debilitar les plantes o malmetr...
23,00 €