EMBLEMÀTICS BARCELONA 2020

EMBLEMÀTICS BARCELONA 2020

GUIA DELS ESTABLIMENTS EMBLEMÀTICS

Autoría:
Vilarrúbies i Sánchez, Esteve (Autor) / Bueno Casadesus, Joan (Ilustrador)
Editorial:
Fons d'Imatges del Comerç de Catalunya
Categoría:
Llibre
ISBN:
978-84-09-19252-6
Año de edición:
2020
Páginas:
286
Idioma:
Catalán , Castellano , Inglés
Materias:
Guías, Barcelona
Resumen

EMBLEMÀTICS BARCELONA 2020 és la guia dels establiments emblemàtics de Barcelona. Un llibre imprescindible per descobrir les icones comercials creades a la ciutat al llarg dels segles: un valuós patrimoni arquitectònic i cultural que avui cal preservar i difondre. La seva edició ha anat a càrrec d?'Esteve Vilarrúbies (Fons d?'Imatges del Comerç de Catalunya). El projecte compta amb el suport de l?'Assocació d'?Establiments Emblemàtics i de l?'Ajuntament de Barcelona.

Amb un disseny clarament funcional i una imatge gràfica molt acurada amb dibuixos de Joan Bueno i fotografies d'?Esteve Vilarrúbies, la guia emblemàtics vol ser una eina útil que formi part de la ruta turística i cultural de la ciutat que ajudi a incrementar el seu coneixement tant per part de les persones que la visiten com dels propis residents. Per aquest motiu és una guia trilingüe: català, castellà i anglès.

La guia s?'organitza en capítols, corresponents als districtes que integren la ciutat. Cada capítol té un color assignat i compta amb un plànol d'?ubicació dels establiments. Un total de 286 pàgines i 120 establiments conformen aquest llibre amb pròleg de Maya Ruiz Picasso, Presidenta de l'?Associació d?'Establiments Emblemàtics de Barcelona.