Perfil del turista gastronòmica a la demarcació de Barcelona
Llibre d'impressió a demanda

Perfil del turista gastronòmica a la demarcació de Barcelona

Català
Autoria
Osácar Marzal, E. (Autor) / Pla Rusca, E. (Autor) / Garcia Sorribes, G. (Autor)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Any d'edició:
2017
Pàgines:
54

Col·lecció:
Eines
Sèrie:
Turisme, 3

Cada vegada la gastronomia té un paper més rellevant en el desenvolupament turístic de les destinacions de les comarques de Barcelona. El seu vessant més experiencial i la necessitat d'alimentar-se dels visitants fan que la gastronomia, a més de poder aportar valor a les diferents propostes turístiques, sigui una oportunitat per mostrar aspectes autòctons i únics de la cultura del nostre territori. L'estudi sobre el Perfil del turista gastronòmic a la demarcació de Barcelona dona resposta a les necessitats de coneixement d'aquest sector tan important i exposa quines són les seves principals característiques actuals i les tendències de futur.El treball és el resultat del conveni de col·laboració amb universitats que la Gerència de Serveis de Turisme, a través del LABturisme, va signar amb l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, adscrita a la Universitat de Barcelona.

Localització

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació