Joventut esportiva, societat activa
Llibre d'impressió a demanda

Joventut esportiva, societat activa

Català
Editorial :
Diputació de Barcelona

Any d'edició:
2023
Pàgines:
32

Col·lecció:
Projectes transformadors, 22

Aquesta publicació presenta l'impacte en el territori del
projecte transformador Joventut Esportiva, Societat Activa , el qual impulsa l'activitat física i l'esport entre els i les joves com una eina d'inclusió i de transformació social. Té l'objectiu de lluitar contra l'abandonament esportiu i el sedentarisme durant l'adolescència, especialment en joves en situacions socioeconòmiques desfavorables, per tal que tornin a gaudir de la pràctica esportiva i així assoleixin actituds vitals positives.

El document contextualitza i exposa els resultats de la
implementació dels quatre blocs d'intervenció impulsats
en el marc del projecte, i inclou un manual d'acció per a la incorporació d'educadores i educadors esportius del projecte transformador Joventut Esportiva, Societat Activa a d altres municipis.

Els projectes transformadors del pla d actuació de mandat 2020-2023 de la Diputació de Barcelona expressen el compromís de la corporació de la Diputació de Barcelona amb la localització de l Agenda 2030 de les Nacions Unides per a un desenvolupament sostenible a la província de Barcelona. Aquests projectes transformadors es presenten classificats a partir de les quatre esferes de l Agenda 2030:
les persones, la prosperitat, el planeta i les aliances, uns àmbits als quals la Diputació de Barcelona amb les seves polítiques locals, pot contribuir amb decisió.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació