GUIA PRÀCTICA PER A LA INCORPORACIÓ DE LA PERSPECTIVA DE GÈNERE EN LA PREVENCIÓ I L'ABORDATGE DE LES ADDICCIONS

GUIA PRÀCTICA PER A LA INCORPORACIÓ DE LA PERSPECTIVA DE GÈNERE EN LA PREVENCIÓ I L'ABORDATGE DE LES ADDICCIONS

Autoria:
Altell Albajes, Gemma (Autor) / Martí Ballarda, Mercè (Autor) / García Rosell, N. (Direcció) / Jiménez Viñas, Anna (Direcció) / Serra Canadell, Maribel (Direcció)
Editorial :
Diputació de Barcelona
Categoria:
Llibre d'impressió a demanda
Any d'edició:
2021
Pàgines:
68
Col·lecció:
Eines
Sèrie:
Benestar i Ciutadania, 27
Idioma:
Català
Matèries:
Benestar social, Joventut, Feminisme
Resum

L'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona presenta Guia pràctica per a la incorporació de la perspectiva de gènere en la prevenció i l'abordatge de les addiccions, un instrument tècnic elaborat des del convenciment que la incorporació efectiva del gènere en el camp de la prevenció i el tractament de les addiccions és fonamental i necessària, integrant la violència de gènere com un element afegit en l'abordatge de les addiccions.

L'elaboració d'aquesta guia parteix del marc conceptual de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona, des del qual es volen impulsar i promoure estratègies integrals i transversals incorporant la perspectiva de gènere en tots els programes i processos de treball: disseny, implementació i avaluació.

Aquesta publicació forma part de la col·lecció Eines i ha comptat amb la participació d'un grup de tècnics i tècniques que treballen en l'àmbit de les addiccions, aportant la seva experiència i necessitats detectades en la pràctica professional.

Altres llibres de la matèria