Guia per a la gestió del verd urbà
Llibre d'impressió a demanda

Guia per a la gestió del verd urbà

Català
Autoria
Alsawi Abboud, Dina (Autor) / Fàbregas Bargalló, Xavier (Autor) / March Raurell, Àlex (Autor) / Rebollo San Miguel, Íñigo (Coordinació) / Colominas Golobardes, Manuel (Il·lustrador) / Fernández Rella, Alba (Il·lustrador)
Editorial:
Diputació de Barcelona

ISBN:
978-84-19091-32-1
Any d'edició:
2021
Pàgines:
120

Col·lecció:
Eines
Sèrie:
Urbanisme i Habitatge, 6

La necessitat de millorar les ciutats i els entorns urbans ha generat en els darrers anys moltes experiències i gran diversitat d'opinions pel que fa a la gestió del verd urbà.

Sovint, davant un ampli ventall d'opcions, les particularitats de cada lloc i l'equilibri entre recursos disponibles i tipus de jardineria, prendre decisions polítiques i tècniques, sota l'atenta mirada ciutadana, és certament difícil.

Conscients de la complexitat d'aquest procés, el Servei d'Equipaments i Espai Públic ha elaborat la Guia per a la gestió del verd urbà, que pretén ser una eina per ajudar en la reflexió, el diàleg i la presa de decisions al voltant de la gestió del verd urbà.

La guia es pot llegir sencera per a una anàlisi completa i detallada, o parcialment per treballar, si s'escau, algun tema concret. S'estructura en tres blocs, un primer de consideracions generals, el segon analitza els objectes de gestió i el tercer aborda l'organització i el control del servei.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació