Estudi diagnòstic de la figura de l'Assistència Personal
Llibre d'impressió a demanda

Estudi diagnòstic de la figura de l'Assistència Personal

Català
Editorial:
Diputació de Barcelona

Any d'edició:
2023
Pàgines:
140

Col·lecció:
Projectes transformadors, 16

L'assistència personal és un servei clau per promoure la vida independent per a persones en situació de discapacitat o depenència. L'informe presenta un recorregut històric i conceptual, així com una anàlisi del context normatiu i el desplegament actual d'aquesta figura a l'entorn europeu, estatal i català.

S'analitzen aspectes com el perfil de les persones destinatàries, la formació, les modalitats d'accés, les compatiblitats i complementarietats amb altres prestacions i la cobertura de necessitats, amb l'objectiu de fomentar el desenvolupament d'aquest servei al nostre entorn.

Aquest document forma part del projecte transformador "Cap a un nou sistema públic de cures en la comunitat"; ampliar el suport a les persones cuidadores, i promoure el reconeixement i la corresponsabilitat en el treball de cures.

Els projectes transformadors del pla d'actuació de mandat 2020-2023 de la Diputació de Barcelona expressen el compromís de la corporació de la Diputació de Barcelona amb la localització de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides per a un desenvolupament sostenible a la província de Barcelona. Aquests projectes transformadors es presenten classificats a partir de les quatre esferes de l'Agenda 2030: les persones, la prosperitat, el planeta i les aliances, uns àmbits als quals la Diputació d Barcelona amb les seves polítiques locals, pot contribuir amb decisió.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació